KeJaYaAn YaNg TeLaH kUmIlIkI!!!

KeJaYaAn YaNg TeLaH kUmIlIkI!!!

Followers

Sunday, August 14, 2011

Apa Yang Perlu Aku Lakukan Erk??

         Diriku di dalam delema untuk membuat sesuatu keputusan.. Diriku tidak tahu harus buat apa lagi.. Diriku telah banyak guna duit ibu bapaku.. Ingatkan tinggal disini diriku blh jimatkan duit tapi bagi diriku sama seperti diriku tinggal di asrama dan rumah sewa.. Abah, apa yang harus adik lakukan lagi?? Adik dah cuba untuk berjimat tapi duit itu tetap habis ke lain jugak.. Kalau adik ambik MARA pun belum tentu duit tue cukup untuk adik belanja di sini..

          AAArrrrrggghh.. Diriku sungguh tertekan dengan rumah dan tempat belajar.. Ada sahaja perkara yang akan berlaku.. Adakah diriku boleh meningkat lagi prestasi pelajaranku atau sebaliknya pada semester ini?? Hanya Tuhan sahaja yang dapat tentu kan..

          Ya Allah,apakah yang harus diriku lakukan untuk hentikan semua nie?? Diriku tidak mampu untuk menolaknya.. Diriku juga tidak berniat untuk mencari gaduh sesama manusia.. Begitu juga dengan familyku.. Kerna kata orang kalau kita ada masalah kita takkan lari ke lain melainkan pada family..No comments:

Post a Comment